Tänk dig att förföra din älskade på restaurangen, på gymmet, i bilen eller varför inte framför tv:n, du kan praktiskt taget använda det vibrerande ägget nästan överallt. Eller varför inte bara för dig själv, för egen njutning?

Få saker har väl påverkat vårt sexliv så mycket som vibratorägg? Kanske använder ni vibratorägg för att bygga upp förväntningarna inför kvällens heta lekar? Det är en av de mest populära leksakerna på marknaden och som är flitigt använd av både par och framförallt kvinnor. Det är ett litet ägg som man för upp i vaginan och styrs med fjärrkontroll. Den diskreta ljudnivån gör att ingen i omgivningen märker eller förstår förutom du själv eller vad ni gör tillsammans. Smidigheten att bära det inom sig och uppleva en fantastisk njutning trots att du kanske befinner dig ute bland andra människor, det ger dig en fantastisk möjlighet till oanade stunder av njutning och spänning.  Späd på spänningen ytterligare med ditt nya vibratorägg genom att leka lekar, du sätter igång både din egen fantasi och din partners fantasi. Varför inte passa på att ragga upp din partner igen vid bardisken, viska heta små kärleksord i örat om vad du skulle önska göra i sängen när ni kommer hem. Ge en hint om att du vill leka genom att lämna över nyckeln. Själv eller  tillsammans med din partner hottas sexlivet upp. Det lilla diskreta vibratorägget är en uppskattad julklapp och present.

vibrator ägg

Testa hur lång räckvidd den har

Om du själv köpt ägget kan du börja med att testa räckvidden för ägget och dess fjärrkontroll, de flesta trådlösa ägg har en lång räckvidd. Prova gärna att gå runt med ägget inuti dig hemma i huset eller lägenheten för att se hur lång räckvidden är. Med lång räckvidd kommer oanade sköna stunder när du fritt kan röra dig. Eller varför inte ta det ett steg längre, låt din partner få rå om fjärrkontrollen medan du pysslar med annat. Det garanterar en upphetsning för er båda och bygger upp förväntningarna . Det finns även ägg som man kan styra med en app på sin smartphone.

Överraska

Du kan även prova en annan taktik med att överraska. Du kan själv föra upp ägget för att sedan överraska din partner med fjärrkontrollen när ni sitter ute på restaurang eller kanske är ute med vänner. Det kan bli en spännande upplevelse för er båda. Eller kanske du gjort en romantisk middag på tu man hand hemma. Där kan du lämna över ett kärleksbrev tillsammans med fjärrkontrollen, i brevet beskriver du med kärleksfulla ord vad du förväntar dig och hur blöt du blir av att bara tänka tanken. Är ni naturmänniskor som gillar att vandra, plocka bär eller svamp så passar ägget ypperligt att använda på er skogspromenad. Erotik handlar inte bara om vad man gör i sängen utan kan även praktiseras ute i skogen eller kanske nere vid stranden en varm sommardag, se bara till att ni är ensam så ni inte får någon polisanmälan på er. Det blir minnen för livet att skratta och minns åt när ni tänker tillbaka på de sköna stunder ni smög er till ute i skogen eller stranden.  Krydda ert sexliv, se till att fantisera och stimulera era sinnen, det kommer ni ha mycket skönt av och många härliga minnen

Kombinera träningen med njutning

Det lilla vibrerande ägget är perfekt för att träna upp bäckenbottenmuskulaturen. Låt det jobba inom dig så att du får naturliga knipövningar när det närmar sig klimax. Du kan även välja långa promenader för att knipa fast ägget och därmed träna muskulaturen, njutningen får du som bonus på alltihop. Se till att använda trosskydd, du kommer garanterat bli våt.

Rengöring

Glöm inte att rengöra ägget, det finns speciella rengöringsmedel som man kan använda för att inte bakterier ska samlas kvar.

 

För er som är intresserad av kukringar så har porrarkivet.se rätt recept.

Sexdrive.se är en annan bra erotisk sajt som tar upp flera vuxenleksaker bland annat

Kommentarer