Jag älskar verkligen att klä mig sexigt, det är ett intresse jag fick upp ögonen för redan i högstadiet. Att se killars hungriga blickar gör mig riktigt… Ja ni vet nog vad jag menar 😉 I vilket fall som helst, min kära väninna V. ska ha fest nu till helgen som kommer och jag kände för att leta upp något riktigt sexigt att ha på mig.

sexiga kläder

Tomt i garderoben!

Till min fasa så hittade jag inga bra kläder ALLS! Självklart har jag äldre sexiga klänningar och liknande, men inget jag kände mig sugen att ha på mig nu i år! Jag insåg att jag inte har köpt några utmanande kläder på säkert 1-2 år… Detta måste det bli ändring på direkt tänkte jag!

Sexiga kläder online

Jag började Google och leta efter bra klädesbutiker online för mina ändamål, kommer liksom inte hitta något intressant på H&M! Efter mycket letande hittade jag några häftiga butiker, bland annat sassystar som hade ett riktigt stort utbud av sexiga kläder. Både klänningar, underkläder, maskeradkläder och skor.

Sexig kjol

Jag hittade en riktigt sexig kjol på sassystar som jag beställde DIREKT! Hoppas verkligen att den hinner komma snabbt så jag kan ha den på festen! Jag kommer definitivt kolla in den sidan i framtiden när jag känner ett sug efter lite häftiga och utmanande kläder… Skulle behöva lite nya trevliga underkläder bland annat. Men ska nog vänta lite tills pengar kommer in på kontot. Jag har lärt mig att pengar inte BARA ska gå UT från kontot…

Kommentarer